x
B A S H K I A

Fushë-Arrëz
Historia & Ndryshimi

Fushë-Arrëzi, një qytet i krijuar nga industria tashmë synon të kthehet drejt turizmit.

Aventura
Dëbore Eja
në Fushë-Arrëz

Natyra është elementi tërheqës për mijëra turistë.

#

Shëndeti
Primar

Mjedisi ynë na jep mundësinë të jetojmë shëndetshëm.

Siguria
Absolute

Një ambjent i sigurtë për banorët dhe turistët.

Qëndrueshmëria

Objektivi kryesor për një bashkësi të suksesshme.

Turizmi
Elitar

Investime në fushën e turizmit.

Kryetari

Njihuni me
Kryetarin

Si një udhëheqës që përfaqëson me krenari vlerat dhe synimet e komunitetit tonë, kryetari po ndërton një mjedis ku secili ndihet i dëgjuar dhe i respektuar.

#
 • Drejtim me integritet

 • Për një bashkësi gjithëpërfshirëse

 • Fokusi tek njerëzit dhe zhvillimi

#
#
Hil Curri Bashkia Fushe-Arrez

Hil Curri

Kryetari

#
#
#
Informacion direkt

Të dhëna
faktike

 • 00

  Turistë
  në 2023

 • 00

  km2

  Sipërfaqja
  e Bashkisë

 • 00

  K

  Hektarë
  Pyje

Aktivitetet e Ardhshme

Bëhu pjesë dhe ti
Kalendari i aktiviteteve

 • TBD

 • Qendër Qyteti