Lajme nga Fushe Arrezi

Paketa Fiskale 2019

PAKETA FISKALE 2019 “Për një qeverisje vendore që synon të rrisë kapacitetet fiskale dhe administrative për realizimin e funksioneve në përgjegjësinë e saj     A. Mbi Bashkinë Fushë-Arrëz Konteksti i ri Bashkisë Fushë-Arrëz paraqet jo vetëm zgjerim gjeografik të kufijve administrativë, por edhe shumëllojshmëri të territorit. Bashkia mbulon tashmë territore, që shtrihen nga Fierza […]

Lexo te gjitha Postet

 • SHËRBIMI PUBLIK

  Gjendja Civile
  Inspektoriati i Ndërtimit
  Policia Bashkiake

 • SHËRBIMI SOCIAL

  Ndihma Ekonomike
  Pagesat Sociale

 • Biznesi

  Taksat dhe Tarifat
  QKR
  Si të fillosh një biznes

 • Kultura dhe Sporti

  Sporti
  Qendra Kulturore