Si kryetari i Bashkisë Fushë-Arrëz, unë kam privilegjin të drejtoj një staf korrekt dhe të disiplinuar dhe të punoj krahas tyre me respekt dhe dedikim për të siguruar shërbimin më korrekt, të ndjeshëm dhe në përputhje me nevojat e qytetarëve të Fushë-Arrëzit. Ne jemi këtu për çdo nevojë tuajën, dhe jemi të gatshëm të dëgjojmë prej jush!

Me respekt

Fran Tuci