Lin Prendi

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0692145526
Email:
Bashkë Fitojmë

Nikolin Bardhoku

Nikolin Bardhoku

Kryetar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0672125087
Email: [email protected]
Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë

Zef Cara

Zef Cara

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0695127800
Email: [email protected]
Aleanca Liberale e Djathtë

Nikolin Marku

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0697071710
Email:
Partia Socialdemokrate

Franc Doda

Franc Doda

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0692525535
Email: [email protected]
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Afrim Ndoj

Anëtar i këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 068 8186665
Email:
Partia Socialiste

Mustaf Pashkaj

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0676083821
Email: 
Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë

Nikolin Sadiku

Nikolin Sadiku

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 068 54 99 973
Email:
Partia Socialdemokrate

Pavlin Qafa

Pavlin Qafa

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0686330196
Email:
Partia Demokratike

Valentin Doçi

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0685972642
Email:
Partia Kristian Demokrate

Tereze Dema

Tereze Dema

Anëtare e këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 068 26 68 409
Email:
Partia Socialiste

Valentina Lleshaj

Anëtare e Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0685259165
Email:
Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë

Besjana Marku

Anëtare e Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0686214537
Email: [email protected]
Partia Socialdemokrate

Bardhok Qafa

Bardhok Qafa

Anëtar i Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0684106679
Email: [email protected]
Fryma e Re Demokratike

Lezina Ceca

Lezina Ceca

Anëtare e Këshillit Bashkia Fushë Arrëz

Tel: 0683440091
Email:
Partia Kristian Demokrate